‘üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yemekhane Asansörünün Eksik Olan Hidrolik Yağının Tamamlanması İçin Asansör Hidrolik Yağ Alımı İşi

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yemekhane Asansörünün Eksik Olan Hidrolik Yağının Tamamlanması İçin Asansör Hidrolik Yağ Alımı İşi..’ Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr  adresine veya kapalı zarfta en geç 31/10/ 2022 tarihi saat 13.00’a  kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine tekliflerini sunmaları önemle rica olunur.

Dokümanları İndirmek İçin TIKLAYINIZ...

• 2022-10-27 11:00:22

Actual Notices