Üniversitemiz Peyzaj ve Planlama Şube Müdürlüğüne Ait 33 Dk 892 Plakalı Traktörün Muayene Sonucunda Belirlenen Kusurların Giderilmesinde Kullanmak Amacı ile 6 Kalem Malzeme Alımı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz Peyzaj ve Planlama Şube Müdürlüğüne ait 33 DK 892 plakalı traktörün muayene sonucunda belirlenen kusurların giderilmesinde kullanmak amacı ile 6 kalem malzeme alımı’ işi Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr adresine veya kapalı zarfta en geç 03 EKİM 2022 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine sunmaları önemle rica olunur.

Dokümanı indirmek için tıklayınız.

• 2022-10-03 09:49:48

Actual Notices