Üniversitemiz Peyzaj Planlama Şube Müdürlüğünde Kullanılan As 900 Sulama Kamyonunun Tamirinde Kullanmak Üzere Malzeme Alımı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz Peyzaj Planlama Şube Müdürlüğünde kullanılan AS 900 sulama kamyonunun tamirinde kullanmak üzere malzeme alımı’ işi Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr adresine veya kapalı zarfta en geç 11 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine sunmaları önemle rica olunur.

Dokümanı indirmek için tıklayınız.

• 2022-08-10 15:14:22

Actual Notices